Lovefashion&Lovemorebeauty

Lovefashion&Lovemorebeauty

zondag 24 april 2011

Hot beach hair

Als je net uit de zee komt is je haar altijd lekker beachy en nonchalant maar deze haarstijl krijg je ook heel makkelijk zonder de zee. Er zijn verschillend manier om dit voor elkaar te krijgen, ik zet ze voor je op een rijtje!

~Wil je niet al te veel tijd besteden om een beach look te creĆ«ren? Was je haar eerst met een goede shampoo die bij je haartype past, wacht totdat je haar handoekdroog is en maak dat een losse vlecht. Wacht totdat je haar droog is en maak de vlecht los, erg handig is om je haar s'avonds te wassen en s'ochtend te vlecht eruit te halen. Kam je haar nog even door en een beetje haarlak en tadaa!


~Je krijgt mooi beach hair door het zout in de zee maar van speciale spray's kun je het ook krijgen, zoals van Lee Stafford. Alleen even sprayen en je hebt een zomers coupe.

~Je kunt natuurlijk ook een krultang gebruiken, doe eerst een beschermend serum in je haar (bij de kapper of drogist te halen) en verdeel je haar in plukken. Draai pluk voor pluk rond de krultang en hou deze plukken niet te lang vast om niet een te gemaakt effect te maken. Alle plukken gedaan? Schud je haar nog even los om het nog nonchalanter te maken.

Hopelijk heb je wat aan deze tips en anders gewoon vaak een bezoekje brengen aan het stand ;) Xo Marianne

















4 opmerkingen: