Lovefashion&Lovemorebeauty

Lovefashion&Lovemorebeauty

woensdag 20 april 2011

Fake tan!

Buiten is het geweldig weer en we kunnen we lekker gaan zonnen aan het zwembad. Maar om een beetje goed voor de dag te komen wil je wel een mooi bruinhuidje. Niet iedereen heeft dit van zich zelf of word snel bruin (hier heb ik zelf ook last van) of zie je de zonnebank niet zitten? De oplossing hiervoor is ZELFBRUINER!! Maar hoe breng je deze nou goed aan zonder dat je huid oranje word?? Hier onder staan handige tips en producten die je daarbij helpen.


Last van een droge huid? Zorg ervoor dat je huid goed gehydrateerd is want op een huid met schilfertjes kun je een zelfbruiner nooit goed egaal aanbrengen. Smeer je huid 2x per dag in met een goed bodylotion. Ook scrubben helpt bij het verwijderen van dode huidcellen en schilfers. TIP: de bodybutter's van The body shop hydrateren zelfs de allerdroogste huid en zijn er in heel veel geuren zoals deze die naar cacao ruikt.


Neem de tijd voor je zelfbruiner en smeer hem niet in een dikke laag op. Breng meerdere dagen achter elkaar een laagje aan voor een natuurlijk effect of meng het met je bodylotion. Als je voor het eerst met een zelfbruiner aan de slag gaat is een bodylotion met een lichtbruinende zelfbruiner de oplossing zoals deze van Nivea.
Een grote gevarenzone is natuurlijk je gezicht, smeer vanuit het midden met de richting van de haartjes mee en masseer de zelfbruiner op je gezicht. Blijf goed uit de buurt van je wenkbrauwen en haargrens. En bedenk less is more! Vooral op je gezicht. Deze face gel van Biotherm is speciaal voor je gezicht.


Het is makkelijker om een spray te gebruiken maar smeer na het sprayen de zelfbruiner nog wel goed uit om vlekken te voorkomen. Lancaster heeft veel producten voor de zon net als deze spray.


Let natuurlijk ook goed op bij het kopen van een zelfbruiner dat hij niet te donker is voor je huid en dat je huid er niet allergisch voor is. Laat je ook goed adviseren door de verkopers in de drogist. 

1 opmerking:

  1. Hi dear! Very interesting post!
    I really like your blog: so inspirung!
    Following! Follow back? <3

    BeantwoordenVerwijderen